9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Партія Ляшка проходить в Раду, – свіже опитування

Радикальна партія Олега Ляшка проходить до Верховної Ради 9-го скликання.

Про це свідчать результати соціологічного дослідження інституту «Основа».

Згідно з результатами опитування, на позачергових парламентських виборах партія Ляшка набирає 5,3% голосів.

Крім Радикальної партії, до Верховної Ради проходять «Слуга народу» (41,8%), «Опозиційна платформа – За життя» (13,2%), «Європейська солідарність» (8,3%) і «Голос» (6,4%).

Високі шанси потрапили до парламенту також зберігає «Батьківщина». Її рейтинг – 4,8%.

Крім того, зважаючи на похибку дослідження, пройти до Ради можуть «Опозиційний блок» – 3,9%, «Українська стратегія Гройсмана» – 3,7% та «Сила і честь» – 3,5%.

Інші партії набирають менше 3% голосів. За «Громадянську позицію» Анатолія Гриценка готові проголосувати 2,7% виборців, за партію Шарія – 1,6%, ВО «Свобода» – 1,4%, «Самопоміч» – 1,2%.

Решта політсил, як показали результати дослідження «Основи», загалом набирають 2,2%. 16,5% виборців не визначилися, за кого голосувати.

Опитування проводилося з 12 по 15 липня. У ньому взяли участь 5 000 респондентів. Похибка дослідження не перевищує 2,2%.

Нагадаємо, партія «Опозиційна платформа – За життя» суттєво відірвалася від головних конкурентів на парламентських виборах і впевнено посідає другу сходинку у партійному рейтингу.

53 КОМЕНТАРІ

  1. Ляшко не место в ВР,он просто балабол!Сегодня ходит видео,что Ляшко привёз для подкупу машину баклажан,люди мешками несут,вот и вся правда Ляшко!

  2. Як можуть люди здраві голосувати за цього клоуна.Слухала його виступ на каналі Україна, які обіцянки давав, а мені хотілось його запитати ,а що ти робив 10 років до цього в раді.Чому ці обіцянки не робив раніше.Просто не можна його слухати, люди оду майтесь.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>