9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Паркан на площі Кривоноса у Києві виявився незаконним

Два тижні тому журналіст ІНФОРМАТОРа звернув увагу на те, що сквер у Солом’янському районі столиці недалеко від Залізничного вокзалу обростає підозрілим металевим парканом.

Невідомий паркан не перебуває у кадастровому реєстрі, що робить його незаконною спорудою на території скверу, де знаходиться пам’ятник залізничникам. Не так давно цей сквер був повністю відреставрований: була перекладена кам’яна бруківка, посаджені нові рослини, встановлені нові лавочки.

Журналіст написав скаргу до контактного центру КМДА на сайті 1551. І через півтора тижні отримав відповідь з мерії, з якої виходило, що паркан таки незаконний.

“Директору КБУ «Контактний центр міста Києва»
Жуковій Л.П.

У Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації, в межах повноважень, розглянуто звернення гр.Петушкова Р.І. від 21.05.2019 № П-15285/1 до КБУ «Контактний центр міста Києва» щодо законності встановлення огорожі за адресою Площа Петра Кривоноса, 1.
Інспектором відділу контролю за благоустроєм було наклеєно припис на огорожу (фото) з вимогою надати проектно-дозвільну документацію на розміщення тимчасової споруди в термін до 26.05.2019р.
Станом на 27.05.2019р. до Солом’янської райдержадміністрації дозвільні документи на встановлення вказаної огорожі не надходили.
В зв’язку з тим, що на даний час в Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації відсутні можливості на проведення демонтажу самовільно розміщених тимчасових споруд, прошу провести демонтаж вищезгаданої огорожі силами комунального підприємства «Київблагоустрій», яке підпорядковане Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та про результати розгляду даного листа повідомити гр. Петушкова Р.І. (копія звернення додається) та КБУ «Контактний центр міста Києва».
Додаток: на 3 арк. першому адресату.
З повагою

Перший заступник голови Володимир БЯЛКОВСЬКИЙ
Євгеній Медніков”

Варто зазначити, що це вже не перша незаконна забудова в Солом’янському районі Києва. Нещодавно ІНФОРМАТОР писав про те, що поліція побила активістів, які вийшли ламати незаконний паркан у Протасовому Яру.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>