2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

П’яна українка влаштувала скандал з іноземцями у літаку рейсу “Барселона-Київ” (ВІДЕО)

У літаку рейсу “Барселона-Київ” якась п’яна жінка влаштувала скандал і кидалася на пасажирів з лайкою та кулаками.

Про це повідомляє «Кореспондент».

Як повідомила Олександра Єфименко, очевидець події, пасажирці не сподобалися іноземні громадяни, котрі сиділи поруч. За час лету конфлікт загострився настільки, що п’яничка стала копати своїх сусідів по ряду ногами і вимагала “негайно очистити салон”.

https://www.facebook.com/oleksandra2501/videos/463500147789180/

Як розповіла киянка, котра летіла тим же рейсом, конфлікт на облавку виник незадовго до посадки. А причиною стало вживання алкоголю.

«Купила в duty free пляшку віскі, випила її на борту, ігноруючи прохання бортпровідників цього не робити, і вирішила, що іноземці, які летять з нею, не повинні перебувати в літаку. Тому що вони — іноземці», — написала вона у Facebook.

Раніше повідомлялося, що літак авіакомпанії Ryanair був змушений здійснити екстрену посадку в Парижі, оскільки капітан повідомив, що 20 пасажирів беруть участь у п’яній бійці на борту.

29 КОМЕНТАРІ

  1. Похрен кто украинка немка или негритянка дать в по роже связать заклеить ебало чтоб не орала а на земле полиции передать

  2. Так не пускают пьяных на бор Пусть не продают на борту алкоголь не будет сюрпризов Почаще устраивали бы пьяные скандалы может перестали бы продавать спиртное

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>