15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Омелян розповів про досягнення міністерства за останні три роки

Міністерству інфраструктури за три роки вдалося відремонтувати понад 7 тисяч кілометрів доріг, подвоїти пасажиропотік авіаперевезень – до 20 мільйонів пасажирів на рік. Крім того, було досягнуто стабільного зростання вантажоперевезень у морській галузі.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Він висловив переконання, що Кабінет міністрів Володимира Гройсмана зі своєю роботою впорався щонайменше на тверду четвірку.

«Ми отримали економіку України у поганому стані. Фактично, уряд Яценюка за два роки після Революції гідності вивів її з кризи, але нам вдалося домогтися постійного зростання. Ми бачимо плюси по усіх макрофінансових показниках», – зазначив урядовець.

Зокрема, коментуючи питання інфраструктури, він підкреслив, що уряду вдалося відновити дорожню галузь «фактично, з нуля».

«Ми отримали її з мільярдними боргами, а зараз бачимо, що у кожній області запущено будівництво доріг. При цьому, є ще що робити, адже з 1980 року дороги практично не ремонтувалися. Тим не менше, прогрес вражаючий – зроблено понад 7 тисяч кілометрів доріг по всій країні», – розповідає Володимир Омелян.

Він також зазначив, що у 2018 році Україна стала рекордсменом Європи за темпами зростання ринку авіаперевезень.

«Кращим за нас не був ніхто. За три роки ми подвоїли пасажиропотік з 10 мільйонів до 20. Маємо дуже добрі показники по морській галузі, що є ще одним свідченням того, що економіка розвивається. Зокрема, у цьому році у нас 12% плюс по вантажоперевезеннях і 20% – по контейнерових перевезеннях», – резюмував чиновник.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян вбачає у призупиненні ліцензії українського лоукостера “SkyUp Airlines” ризик повернення авіаційної монополії, а прем­’єр-міністр Володимир Гройсман пригрозив боротися з судовим “свавіллям”.

33 КОМЕНТАРІ

  1. Какие прогрессы юморист ты, а не министр, все край автодорам, добили до ручки, чтобы иностранцы дороги у нас делали, а местные сидят последнюю технику в металлолом сдают, чтобы кредиты ваши гасить.Ублюлки паршивые,прогресс говорит ишь ты козляра

  2. Та ну на! Може Омеляну з Гросей Героїв дати? Хіба що посмертно, але потрусити треба, бо у них крали по безбожному, мабуть більше за Свинарчука.

  3. ПРИ К!РПИ -БУЛО ПОКРАЩЕННЯ !!!
    ПРИБРАЛИ НАГЛО !!!
    Т!ЛЬКИ ВИПЛАТА У М!Н!СТРА ДУЖЕ- Е -Е
    ПОКРАЩИЛАСЯ НИН! !!!!
    ДОРОГИ-!ПОДРОМН! !!!

  4. Ты проедь электричкой или поездом и станет всё понятно,что сделано тобой Поезда прошлого столетия.а цены растут каждый квартал почти Цена не соответствует качеству -вот и весь результат ваших достижений

  5. А всё ему так и поверили. Мы зашли в новый этап жизни и простыми байками нас не проведешь. Мы каждый день ездим его дорогами и пользуемся его отличным транспортом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>