11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Омелян прокоментував закиди Зеленського щодо “відсутності доріг”

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян здивований заявою президента України Володимира Зеленського щодо “відсутності доріг” в Україні.

Про це міністр заявив у ефірі на телеканалі “Прямий”.

“Я вважаю, що ми сьогодні схвалили правильне рішення (про відставку уряду– ред.). І я цілком підтримую позицію прем’єр-міністра, який оголосив про свій намір подати у відставку, яка відбудеться в середу. Це правильно. Оскільки є заяви нового президента України, що він все може, все знає і все хоче зробити по-іншому. Ми даємо такий шанс.

Було дуже багато звинувачень на нашу адресу, що ми комусь перешкоджаємо чи буде триматися за власні крісла. Цього не було і не буде. Будь ласка, ми з готовністю передаємо владу. І фактично з цього тижня повна відповідальність на новому президентові України, який повинен показати своїм виборцям і всім українцям власну ефективність, власну спроможність і продемонструвати нарешті своє бачення, якою він бачить Україну, крім загальних фраз, а чітко – як вона має перетворюватись.

Щодо тих закидів, які прозвучали в сьогоднішньому виступі, я був щонайменше здивований. Бо одна з найкращих компаній будівельних України “ПБС”, яку пан Зеленський точно знає, збудувала сотні кілометрів доріг за останні 3 роки і отримала мільярди фінансування з дорожнього фонду і з бюджету України. Тому мені важко говорити, чому такі звучать звинувачення. Але я думаю, що зараз всі хочуть говорити про майбутнє, про те, що буде. Ми за своє прозвітувалися, і всі нетерпляче чекаємо на те, що радісне станеться для України та українців”, – заявив міністр.

Раніше ми писали, що на трасі Дніпро-Решетилівка здано в експлуатацію першу бетонну ділянку протяжністю 1,7 кілометра з гарантією на 28 років.

56 КОМЕНТАРІ

  1. Да дороги у нас “классные”то ямы ,то ямищи ,что пол грузовика провалиться ,а так все нормально.И деньги что выделили на дороги расписали по своим карманам .Все хорошо прекрасная маркиза, гореть вам в аду всем .

  2. Дуже багато зараз буде литися жовчі скрірь. І в мережах І на ТБ. Не зверт айте уваги. Бережіть себе для праці на благо країни – УКРАЇНИ ! Нам треба сила та завзятість. Роботи дуже багато.

  3. Сядь в машину и проедься от Берегово до границы с Венгрией (пп Лужанский). Пересеки границу, и почувствуй разницу в качестве дорожного покрытия.

  4. Прпвильно говорит миллиардне финансування, которое чотко розграбили, работу принимать надо а нетак деньги списанны,проедь по стране глянь на эти латки и скажи ,,что это? Дороги ,,или картина,, как воруют наши деньги,,ты кто ? Проверь и задай вопрос что это такое

  5. За ці 5 років зовсім загубили дороги. Це жах ями страшні де гроші на дороги ділися .По всіх регіонах таке ви чи з другої планети чи прикидаєтесь. Гарні досягнення за ці роки усіх сферах.

  6. ти Омеля-Ємеля мабудь не їздив українськими дорогами, то приїдь до нас у село, а за крісла ви авжеш не будете триматися, бо вже розтягли все що змогли

  7. Ну де ж ти п.Омелян бачив у нас дороги ? Ти хочеш сказати, що у нас дороги що можна яйця по них катати. Давай покажи, як ти їх катаєш по наших дорогах !

  8. насрали і пішли?за незадовільно виконану роботу роботодавець штрафує найманого працівника~народ має спитати з міністрів,нікого не випускать за кордон до повного аудиту

  9. Не турбуйся пане Омельяне. Аудит не за горами. Проведуть, зроблять “підрахуй” і все буде видно. Хто, скільки вкрав і кому потім скільки рочків відміряти з конфіскацією.

  10. Ось такі дороги.І в них ще рот відкривається про це говорити.Ідіть всі геть.Залиште ви народ в спокої.В нас новий президент і він сам буде вирішувати проблеми країни,ті проблеми які зробили ви брехуни, злодії.

  11. На всю Україну зробили 1,7км з гарантією,а всі остальні дороги сходять разом зі снігом,нехай хтось мені заперечить ,якщо це не так????! А до крісла вони поприростали,або ж вкрали все і забувай як звали,сліду не знайдеш

  12. У меня нет машины,но на работу я еду маршруткой,не понял на что вы обиделись,я понимаю почему вы не держитесь за кресло,то что вы натыряли вам хватит,вы уроды

  13. Дорога Одесса- Киев. Показательный пример отмывания денег.Вложено очень много денег,открывали с помпой, но ездить по этой дороге нельзя- яма на яме. Не говоря о дорогах районного подчинения

  14. Патима Цахаева з якого переляку Зеленський би тобі дороги прокладав, він що, один в Україні не бідний, а що заважало зробити це іншим, не бідним, а вдесятеро багатших за Зеленського?

  15. Іди вже, убогий. Ти і так даром задницю прочухав. І ви всі на другій планеті живете і не бачите що доріг зовсім нема, уроди.

  16. На злодієві і шапка горить. Нехай проїде з Житомира до Високої печі, Ч уднова то в нього не тільки мову відбере, а й заїкатися з переліку буде

  17. А это не Зе, это канадские политики ободдели от наших дорог.Прокатитесь в Киеае от Института Химии до м.Дарница.Дорога не уступает веселым горкам

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>