8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Олег Ляшко привітав Митрополита Епіфанія з Днем Ангела

Лідер Радикальної партії привітав з іменинами предстоятеля Православної церкви України Блаженнійшого Митрополита Епіфанія.

Про це він повідомив на своїй сторінці у FB.

«Привітав з іменинами предстоятеля Православної Церкви України, Блаженійшого Митрополита Епіфанія. Це прекрасна нагода побажати нашому духовному наставнику здоров’я і наснаги для справ во славу Божу і на благо України. Ми разом у думках і у ділах. Іс полла, етті Макаріоте Деспота!», – написав Ляшко.

Сьогодні, 25 травня, у Епіфанія День ангела. З цього приводу у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі відбулась божественна літургія. У цей день православна церква вшановує пам’ять Святого Епіфанія, єпископа Кіпрського, що народився у Елевтерополі (Палестина) у IV ст. н.е і присвятив своє життя боротьбі за єдність Церкви.

Раніше в ефірі телеканалу NewsOne Олег Ляшко розповів, що відбувалося на консультаціях у АП та пояснив, чому вважає Президента несамостійною політичною фігурою.

6 КОМЕНТАРІ

  1. А чому він ..ляшко-смішко не там де молодь проти президента?нехай там включить телефон і випитує у тих дітей звідки вони?чого хочуть…з якої партії?чи вже повнолітні??чи мають вже право голосу?чого ж то його там нема?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>