11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Окупанти знову застосували заборонену зброю і обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Окупанти на Донбасі у четвер обстріляли позиції українських військ чотири рази.

Про це повідомляє штаб ООС.

“Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник обстріляв позиції наших військ чотири рази, в тому числі два рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід” злочинці обстріляли позиції наших захисників з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу селища Водяне.

Крім того, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Північ” найманці обстріляли позиції українських військових з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Кримське. Також позиції українських військ були двічі обстріляні в районі населеного пункту Троїцьке з мінометів калібру 120 та 82 мм.

“Унаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не постраждав”, – повідомили у штабі.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Раніше повідомлялося, що Бельгія прийме на лікування шість українських військових, які отримали поранення на Донбасі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>