9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Окупанти стягують до Станиці Луганської живу силу і бронетехніку

На окупованій території Луганської області зафіксована активність підрозділів “народної міліції ЛНР” та регулярних частин ЗС РФ, що не пов’язана з проведенням планової ротації.

22 травня ГІ “Права Справа” передала спеціальним службам України інформацію про те, що неподалік від с. Миколаївка Станично-Луганського району Луганської області спостерігається скупчення техніки і живої сили окупантів, повідомляє Дмитро Снєгирьов на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ “Права Справа”, зафіксована передислокація важкої бронетехніки російсько-окупаційних військ з тилових районів в район окупованого с. Миколаївка. Зокрема, повідомлялося про передислокацію 2-х БТР-60 та трьох вантажівок з живою силою бойовиків.

24 травня у прес-центрі штабу ООС повідомили, що в районі населеного пункту Станиця Луганська збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції наших захисників зі стрілецької зброї.

с. Миколаївка розташоване на правому березі річки Сіверський Донець.На північ від населеного пункту проходить так звана лінія розмежування протиборчих сил на Донбасі.

Нагадаю, у березні 2018 року реалізація отриманої від ГІ “Права Справа” інформації дозволила уникнути звинувачень української сторони у порушенні режиму “абсолютного перемир’я” в районі Станиці Луганської.

Наразі спостерігається посилена активність підрозділів “народної міліції ЛНР” в районі Станиці Луганської.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>