12.6 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Окупанти намагаються вербувати на їхню військову службу вже на в’їзді в ОРДЛО, – розвідка

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування зобов’язує громадян України та інших країн при в’їзді на тимчасово окуповану територію Донецької та Луганської областей проходити співбесіди з представниками так званих “республіканських органів державної безпеки”.

Про це під час брифінгу у п’ятницю, 22 березня, повідомив спікер прес-центру Міноборони полковник Максим Праута.

Так, за інформацією розвідки, російське окупаційне командування продовжує вживати заходи з метою підвищення рівня укомплектованості з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

“Громадян України та інших країн при в’їзді на тимчасово окуповану територію Донецької та Луганської областей зобов’язують проходити співбесіди з представниками так званих “республіканських органів державної безпеки”, під час яких останні шляхом обіцянок та шантажу намагаються вербувати осіб на військову службу у складі російсько-окупаційних військ”, — сказав Праута.

Також, за його словами, окупаційні адміністрації, одночасно з проведенням заходів примусового призову на військову службу, збільшили інтенсивність агітаційно-пропагандистської роботи.

“Зокрема, місцеві оператори мобільного зв’язку розсилають на телефони жителів тимчасово окупованої території у Донецькій і Луганській областях спеціальні повідомлення агітаційного характеру щодо вступу на контрактну службу”, — розповів Праута.

Раніше ми писали, що у прифронтовому Маріуполі затвердили туристичний збір.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>