8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Окупанти накрили мінометним вогнем Новогородське та Зайцеве

Від початку доби в зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі зафіксовано 7 обстрілів з боку окупантів.

Про це поінформував на брифінгу речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Від початку вже цієї доби станом на 12.00 в районі проведення операції зафіксовано вже сім фактів порушення противником встановленого режиму перемир’я”, – сказав Мотузяник.

За його інформацією, вогонь з мінометів заборонених калібрів російсько-окупаційні війська відкривали по українських позиціях в районі населених пунктів Новогородське та Зайцеве. При цьому вогневий наліт в цих районах противник здійснив одночасно, загалом витративши сімнадцять мін 120-го та 82-го калібрів, повідомив Мотузяник.

Окрім того, за його даними, окупанти вели вогонь поблизу населених пунктів Луганське та Новолуганське, а також Водяне, Авдіївка та Старогнатівка, що на Донецькому напрямку. Противник активно застосовував автоматичні гранатомети, додав речник.

За словами Мотузяника, на всі без винятку ворожі вогневі провокації окупанти отримали адекватну відповідь від військовослужбовців Збройних сил України, які застосовували виключно чергові вогневі засоби, без ведення вогню із заборонених зразків зброї.

Бойових втрат у лавах українських бійців з початку поточної доби немає, зазначив речник МОУ.

Раніше у мережі з’явилося моторошне відео вбивства снайпером бойовиків незаконного збройного формування мирного жителя на Донбасі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>