10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Окупанти чотири рази порушили “Великоднє перемир’я”

Окупанти у четвер, 18 квітня, незважаючи на оголошене “Великоднє перемир’я”, чотири рази порушили режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

“Незважаючи на оголошене “Великоднє перемир’я”, з початку доби ворог чотири рази порушив режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник двічі обстріляв позиції наших підрозділів: з мінометів калібру 82 мм – в районі села Павлопіль; зі станкових протитанкових гранатометів – поблизу населеного пункту Піски.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” окупанти здійснили два обстріли позицій Об’єднаних сил: зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Світлодарськ; з ручних протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Кримське.

“Одного українського захисника було поранено. На ворожі провокації підрозділи Об’єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються”, – повідомили у штабі ООС.

Раніше ГПУ оприлюднила нові факти віськової агресії РФ на Донбасі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>