19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

”Один в серце, три в живіт”: спливли нові подробиці розстрілу депутата під Києвом

Чоловіком, якого застрелили в Фастові Київської області, виявився депутат Фастівської райради і директор фермерського господарства “Тризуб” 42-річний Олег Коломієць.

Про це повідомляє “Обозреватель”.

Коломійця вбили в ніч на 14 квітня на ганку 9-поверхового будинку по вул. Садовій, де він мешкав. У його квартиру на першому поверсі був окремий вхід.

За даними інсайдера, загиблий отримав чотири вогнепальні поранення: одне в серце і три в живіт. На місці виявили пістолетні гільзи, кілер з місця пригоди зник.

Олег Коломієць

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Всі обставини події встановлюються. Версії вбивства поліція не розголошує.

Коломійця вбили біля його квартири в будинку на вул. Садовій''Один в серце, три в живіт'': спливли нові подробиці розстрілу депутата під КиєвомЗагиблий був депутатом Фастівського райради

Відповідно до декларації за 2018 рік, на Олега Коломійця та його дружину Наталію оформлено п’ять приватних житлових будинків у місті Фастів і селах Михайлівка, Фастовець і Веприк, а також ряд земельних ділянок.

Крім того у власності родини значиться сільськогосподарська техніка: трактори, вантажівки, комбайни. Фермерське господарство “Тризуб”, директором якого був Коломієць, розташоване у с. Веприк. Також чоловік був співзасновником ТОВ “Агродом Фортуна”, в якому мав третину.

У загиблого залишилася дружина, двоє синів і дочка.

Нагадаємо, у Києві невідомий впритул розстріляв водія Mercedes.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>