10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Один в полі воїн. Інспектору “Укртрансбезпеки” подарували більше мільйона

Старший державний інспектор Київського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Олександр Козлюк отримав у подарунок 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації інспектора.

Так, 6 березня Козлюк задекларував подарунок у грошовій формі від однофамільця на ім’я Раїса.

У декларації за 2018 рік Козлюк вказав двох родичів – дружину і доньку, але вони мають інше прізвище. Отже, подарунок “на мільйон” інспектор отримав від своєї матері, або, можливо, сестри.

Згідно тієї ж декларації, у подружжя є квартира у Києві і земельна ділянка у Житомирській області. З доходів за минулий рік інспектор вказав заробітну плату і, не повірите, знову подарунок у грошовій формі. Але цього разу скромніший – 100 тисяч гривень і тепер від своєї дружини.

До того ж Козлюк декларує 280 000 грн. готівки. Тож виникає питання, звідки у  інспектора Укртрансбезпеки з досить скромною для Києва зарплатнею є заощадження у кілька сотень гривень. Також виникає питання, звідки у його матері чи сестри 1 мільйон 200 тисяч гривень, які начебто подарували інспектору.

Нагадаємо, міський голова Кропивницького Кіровоградської області Андрій Райкович придбав новенький елітний автомобіль за майже 6 мільйонів гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>