14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

ОБСЄ побачила шість “Гвоздик” на окупованій Луганщині

Українська сторона СЦКК повідомляє, що важке озброєння та військова техніка збройних формувань Російської Федерації продовжують розміщуватися з порушенням встановлених ліній відведення.

Про це йдеться у повідомленні штабу ООС у Facebook.

“За даними звіту СММ ОБСЄ, опублікованого 26.01.2019 року, 25 січня спостерігачі Місії в непідконтрольних владі України південно-західних районах Луганської області зафіксували розміщення шістьох самохідних гаубиць (2С1 «Гвоздика», 122 мм) неподалік селища Мирне”, – інформує штаб ООС.

Також повідомляється, що “з боку російсько-окупаційних військ продовжуються факти відсутності в місцях постійного зберігання важкого озброєння за межами відповідних ліній відведення в непідконтрольному владі України районі Луганської області”. 25 січня, спостерігачі СММ вкотре відзначили, що досі бракує сімох буксируваних гаубиць (Д-30 «Жаба», 122 мм).

Українська сторона СЦКК зазначає, що окупаційна адміністрація і збройні формування РФ вкотре демонструють небажання дотримуватись Мінських домовленостей. “Такими зухвалими діями російсько-окупаційні війська в тому числі наражають на небезпеку мирне населення в окупованих ними населених пунктах”, – додали у повідомленні.

Нагадаємо, військовий 79-ї бригади ЗСУ, який зник на Донбасі в ніч на 23 січня, опинився в полоні бойовиків.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>