6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Нудьгували за телефонами і жартували. Як сьогодні «працювали» депутати

Сьогодні народні депутати працювали без ентузіазму. Більшість нардепів взагалі не прийшли на засідання Верховної Ради, а ті, що прийшли «сиділи» в телефонах або веселилися з колегами.      

Засідання Верховної Ради 11 квітня було не надто результативним. Парламентарі продовжили розглядати поправки до законопроекту №5670 «Про забезпечення функціонування української мови як державної», які одна за одною провалювали. Загалом у залі журналісти нарахували не більше 50 народних депутатів.

Парламентарі відверто нудьгували. Щоби якось пришвидшити завершення робочого дня, вони читали новини або переписувалися на телефонах і планшетах.

Навіть віце-спікер Ірина Геращенко, яка головувала на засіданні, періодично заглядала в телефон.

Народний депутат від БПП Віктор Пинзеник веселив колег по парламенту. Цікаво, що компанію Пинзенику склав «опоблоківець» Нестор Шуфрич.

Але не всі депутати нудьгували за телефонами або жартували. Були й такі, хто, ховаючись за колонами, вели серйозні розмови.

Нагадаємо, сьогоднішнє засідання ВРУ – передостаннє перед другим туром президентських виборів, який відбудеться 21 квітня.

Фото – Роман Пєтушков

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>