11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

“Невідомі люди на авто”: батько Гандзюк розповів про спроби стежити за ним

На Віктора Гандзюка намагаються тиснути. За його словами, за ним стежать невідомі люди на автомобілі.

Про це батько вбитої херсонської активістки Катерини Гандзюк повідомив в інтерв’ю спецпроекту “Вибори вибори”.

“Я практично кожен день їздив на кладовище до Каті, і якось складалося, що це було наприкінці дня – після 16-17 години, коли немає нікого. Я помітив, що практично кожен день мене хтось супроводжує. Тобто з’являється машина з темним склом, з якої ніхто не виходить. Коли я сідаю і від’їжджаю, машина різко стартує і їде за мною, не обганяє, коли їду повільно, але і не відстає, коли пришвидшуюсь”, – розповів Віктор Михайлович журналістам.

Крім того, батьку вбитої телефонують з невідомих номерів та мовчать у слухавку. Одного разу ці люди спробували вийти з Віктором Михайловичем на контакт.

“Пропонували зустрітися. Казали, нібито у них є якісь дані щодо замовників. Зустріч мала бути лише один на один”, – пригадує Віктор Гандзюк.

За словами Віктора Михайловича, це розпочалося після того, як Владислав Мангер, якого підозрюють у замовленні вбивства Катерини Гандзюк, вийшов із СІЗО під заставу. Батько Катерини переконаний – стеження за ним ведеться з метою залякування.

“Я не думаю, що з метою простежити за мною. Тому що це робили б якось більш делікатно. А це відбувається дуже нахабно і відкрито. Очевидно, щоб залякати”, – переконаний Віктор Гандзюк.

Нагадаємо, 11 лютого голові Херсонської облради Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

12 лютого поліція значно посилила охорону Шевченківського районного суду, де відбувався розгляд справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Мангера захищали адвокати Онищенка, Штепи і Савченко. Захист Мангера добився перенесення розгляду справи на 13 лютого.

Підтримати Владислава Мангера під будівлю суду прийшли півтора десятка людей. Спілкуватися з журналістами учасники акції відмовлялися та ховали обличчя від камер.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>