11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Негайно передати будь-який документ у парламент: Парубій закликав Зеленського не зривати дедлайни

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій закликав президента Володимира Зеленського дати відповідь щодо закону про тимчасові слідчі комісії, оскільки для цього спливли всі терміни.

Про це він сказав на засіданні парламенту 3 липня, передає кореспондент Інформатора.

“Президент Зеленський вже 27 червня мав дати відповідь з приводу закону, який ми прийняли, про тимчасові слідчі комісії. Згідно Конституції минуло 15 днів, мало бути або вето або пояснення і доповнення або підтримка цього закону. Це один із принципових законів для Верховної Ради”, – сказав Парубій.

За словами спікера, в ЗМІ з’явилася інформація про накладене президентом вето.

“На жаль документ досі не прийшов у Верховну Раду. Тому я публічно звертаюсь до Офісу президента України: негайно передати будь-який документ у парламент. Щоб, якщо дійсно накладене вето, ми змогли після прийняття Виборчого кодексу змобілізуватись і подолати це вето або проголосувати за пропозиції”.

Парубій наголосив, що вказаний закон регламентує парламентський контроль.

Нагадаємо, Парубій скасував запрошення місії ПАРЄ для спостереження за виборами в Україні.

53 КОМЕНТАРІ

  1. Гнать надо ВР сраной метлой. Пять лет разворовывают Украину. Парубия надо отдать под суд. Нарушает все, что можно нарушить. В зале ВР 30 человек, регистрируются 280, он что дебил,,? Считает только до 30,? Твари. Вы уже так достали народ, что просто сил нет.

  2. І чому це подонка-спікера так цікавить закон, де є імпічмент? Зриваються плани дощо перевороту до кінця року? Бач як губу розказав, як же не красти, це не жизнь

  3. Президент прав ! В Украине парламент бездействующий , это банда Пороха , они против президента и украинского народа ! Они забыли , что они народные избранники . 21 июля голосуем за партию Слуга Народа ! Ни один бандит не должен пройти в парламент !

  4. Правильно – обязан или подписать или ветировать.
    Такого мудака с булавой еще небыло!
    Даже не знаю предусмотрено что либ законами. Никому за почти 30 лет можно такое творить! Может вынести НАХЕР Зельцмана и провести повторные выборы?!

  5. ЦЕ КОГО МИ ТЕРПІЛИ 5 років ц якась шайка шезіків іх почали відривати від корита ім почало дах зривати .люди добрі що це твориться? До чого ми дожились? Недають спокою

  6. Парубий наверное выдвинулся по фазе. Такое впечатление что он президент. Что он творит. А где те предложения что сделал Зеленский и дал на рассмотрение ч верховную Раду о снятии недоторканости и обогащении. Что за наглость почему не проголосовали и есть ли они вообще и все те законы что Зеленский давал на голосование. Уцепились за импичмен т и им хоть усрись а подписывай. Да я в шоке.

  7. В Україні Парламентне приймає закони на поліпшеня справ ,а займається шантажем і беззаконими діями проти наведеня ладу в державі ! Сквжіть ,де в світі таке може ще відбуватись ,щоби Парламент був злочинним !?

  8. Зеленський завалить всю робату, всю країну. Для нього Україна не цінність. Він незнає мови, батьківщина для нього повія. Це що, президент ???

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>