12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Небо у день виборів президента патрулюватимуть гелікоптери

В ДСНС обговорили основні заходи підвищення готовності у період проведення виборів Президента України.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Ми з вами виходимо на фінішну пряму щодо початку виборів Президента України і я вкотре хочу наголосити на тих завданнях та обов’язках, які покладені на нашу Службу у цей період».

Про це 28 березня повідомив Голова ДСНС Микола Чечоткін під час селекторної наради із керівниками структурних та територіальних підрозділів Служби.

Голова ДСНС вкотре зауважив на основних заходах підвищення готовності у період проведення виборів Президента України, що визначені наказами Міністерства внутрішніх справ та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, йдеться про цілодобовий моніторинг обстановки та своєчасне інформування про надзвичайні ситуації і події на об’єктах задіяних до виборів; оперативне реагування на всі загрози у зонах відповідальності; чергування особового складу на виборчих дільницях у складі координаційних груп при Нацполіції та взаємодію з органами влади і службами цивільного захисту; контроль за несенням служби в органах управління і підрозділах, готовність чергових сил, піротехнічних розрахунків та груп радіаційно-хімічного захисту.

За словами Голови ДСНС, особливого контролю також потребує питання чергування представників місцевих пожежних команд. Микола Чечоткін наголосив і на необхідності утримування резерву сил та засобів у пунктах дислокації.

Також під час наради було зазначено, що в Закарпатській, Одеській, Харківській, Чернігівській областях та у м. Києві чергуватиме 10 повітряних суден ДСНС.

Нагадаємо, на Закарпатті журналісти знайшли села, жителі яких не знають, коли відбудуться вибори.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>