13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

“Не таким як ви відкривати рот на мою країну”. Скрипін жорстко висловився про нове шоу “Кварталу 95”

Український журналіст Роман Скрипін гнівно розкритикував нове шоу студії “Квартал 95” “Де-Мократія?”, автором якого є шоумен-“кварталівець” Валерій Жидков.

У першому випуску Жидков мав критикувати президента і свого ексколегу Володимира Зеленського. Проте багатьом, зокрема і Скрипіну, його ставлення до Зеленського здалося занадто лояльним і “кумівським”. У зв’язку з цим на особистій сторінці у Facebook Роман залишив нецензурний пост на адресу Валерія.

Він також звернувся і до інших акторів “Кварталу” з вимогою виїхати з України і “не відкривати рот” на адресу країни. Судячи з усього, його також розлютив той факт, що про українську політику міркує саме Жидков, який народився і виріс у місті Тамбові, РФ.

“А тепер я скажу, що ви, чувачки, трошки під**уїли. Хто ти, що ти, звідки? Де ти був, де жив, повертайся негайно додому. Валерій Жидков, у**буй негайно. Як і інші з “Кварталу”. Ви тут “не альо”, ви тут не треба. І не таким як ви відкривати рот на мою країну. Адіос!” — вибухнув критикою Скрипін.

Раніше Олег Ляшко заявив, що у Володимира Зеленського немає харизми лідера, щоб захищати національні інтереси України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>