10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

«Не готовий до відповідальності». Експерти прокоментували відмову Вакарчука від участі у виборах

Святослав Вакарчук відмовився від участі у президентських виборах. Що про це думають політологи, медійники і експерти – дізнавався ІНФОРМАТОР.

Соліст групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук не буде висувати свою кандидатуру на президентський пост. Про це співак заявив у відеозверненні.

«Я неодноразово заявляв, що влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні! І щоб розставити всі крапки над «і», зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не буду брати участь в президентських виборах 2019 року. Я добре усвідомлюю, що зараз, в джинсах можу зробити більше для країни, ніж надівши краватку. І я не збираюся стояти осторонь», – сказав він.

На думку політолога Олега Саакяна, Вакарчук відмовився від участі у виборах президента, аби сконцентруватися на парламентських виборах.

«Без участі у президентських, його шанси на вхід у ВР, коли вже всі замажуться й потонуть в чорнусі за ці місяці – зростають», – переконаний він.

https://www.facebook.com/olegarm.ua/posts/2223010487719398

Політолог вважає, що Банковій не вдалося домовитись зі співаком, а тому він не буде підтримувати кандидатуру Петра Порошенка в період виборчої кампанії.

Натомість, журналіста Альона Яхно переконана, що справа не у парламентських виборах, а просто Вакарчук зрозумів, що «ще не готовий до колосальної відповідальності».

Вона вважає, що після заяви соліста «ОЕ» в Адміністрації президента «зітхнули з полегшенням».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2501360013269862&id=100001876624737

«Вакарчук реально міг би вибити Петра з другого туру. Тепер залишилася одна перешкода – Зеленський», – написала журналістка у соцмережі.

Підтримка Вакарчука когось з кандидатів стане вирішальною для перемоги цього кандидата, переконаний політолог Микола Давидюк.

З ним не погодився інший політолог – Валентин Гладких. «Не думаю, що підтримка Вакарчука настільки важлива бодай комусь. «Плюс», але не критично», – апелює він.

Політичний експерт Кирило Молчанов взагалі не став аналізувати, чому соліст «ОЕ» вирішив не йти у президенти і кого він може підтримати. На його думку, головне, що «Україна зберегла співака».

Нагадаємо, раніше фанати Святослава Вакарчука закликали його взяти участь в президентських виборах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>