10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Не дамо забути людей праці, фермерів та селян, – кандидат від Ляшка

Люди праці, місцеві селяни та одноосібники прийшли на зустріч з керівником Радикальної партії на Волині Володимиром Кравценюком та його заступником Віктором Прокопчуком, яка відбулась в райцентрі Турійськ.

Про це пише місцеве видання.

Говорив про проблеми фермерів Турійського району, які, під час ефіру, де був разом з Лідером РПЛ, озвучив на каналі «Україна». Про чіткий план відродження села, який має команда РПЛ, що включає в себе недопущення продажу землі іноземцям та державну підтримку вітчизняним фермерам. За рахунок таких прихильників, звичайних аграріїв, зміцнюються сільські осередки РПЛ в Турійському районі та росте авторитет партії.

«Турійський район за Ляшка! Недавно розповідав на ТРК Україна про фермера з Турійського району. Люди задоволені, що їх проблеми почали звучати на всю Україну. Ми не дамо забути за людей праці, за фермерів та селян»,- підкреслив Володимир Кравценюк.

Під час  робочої зустрічі  заступник керівника РПЛ на Волині Віктор Прокопчук  порушив такі важливі питання, як кількість активних партійців, їх вклад в розвиток організації та зміцнення сільських осередків в населених пунктах району.

«В кожному населеному пункті є наші прихильники – люди відповідальні та суспільно активні. Це – наші помічники і майбутні, місцеві депутати, які разом з нами працюватимуть для розвитку  і економічного зміцнення нашої області»,- підсумував Віктор Прокопчук.

Нагадаємо, в останній робочий день Верховної Ради цього скликання Олег Ляшко подякував українцям за підтримку та пообіцяв до останнього подиху боротися за Україну та простих людей. Каже, йде до нового парламенту, щоб не допустити російський реванш, не дати владі продати землю і проводити політику сировинної колонії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>