7.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Назвали область з найдешевшими продуктами

У листопаді найдешевші продукти продавали у Тернопільській області. Найдорожчі купували жителі Вінницької та Закарпатської областей.

“У Тернопільській області третина соціальних продуктів коштують найдешевше в Україні. Так, кілограм житнього хліба продають по 15,1 гривень. Його середня ціна по країні – 17,9 гривень. Гречка коштує 14,3 гривень за кілограм, по Україні – 16,6 гривень. Різниця у вартості масла становить понад 4 гривні. У Тернопільській області пачка (200 грам) коштує 34,4 гривні. Сало там продають по 49,7 гривень за кілограм, в Україні – 75,7 гривень”, – написав у Facebook директор асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко, передає Бізнес. 

У Полтавській області найдешевше в Україні продають батон, капусту, буряк і моркву. Остання коштує у регіоні 9,5 грн/кг, у країні – 11,1 грн/кг. На Дніпропетровщині найдешевшими є пшеничне борошно, крупа манна, філе куряче.

“Жодного найдешевшого продукту в Україні немає у Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Сумській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській і Чернігівській областях. Також дорогі продукти купують кияни”, – підсумував експерт.

Нагадаємо, шторм на Філіппінах: кількість загиблих зросла до 126.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>