19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Найближчими вихідними курсуватиме 120 пар поїздів, – Євген Кравцов

У вихідні 7-10 березня курсуватиме близько 120 пар поїздів, які перевезуть понад 500 тис. пасажирів у далекому сполучення. Найбільше подорожуючих вирушить до Західної України та Півдня країни.

«У період масової, так би мовити, «святкової» міграції українців, концентруємо на цьому свої зусилля та потужності пасажирської кампанії. Знаючи потреби пасажирів, розробляємо графік руху поїздів та схему використання рухомого складу для максимального задоволення попиту на перевезення в ці дні», — розповів голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Зокрема, Укрзалізниця запропонувала своїм клієнтам 160 тис. місць до західної України та зворотно, понад 130 тисяч місць на південь та зворотно, 50 тис. місць у донецькому напрямку та зворотно та 40 тис. місць у харківському напрямку та зворотно. 120 тисяч місць — у інших напрямках.

Загалом, щоб задовольнити потребу в перевезеннях під час вихідних з нагоди Міжнародного жіночого дня, Укрзалізниця призначила 19 додаткових поїздів у найбільш популярних напрямках. Зокрема, з Києва до Львова, Ковеля, Ужгорода, Чернівців, Дніпра, Одеси та на інших міст.

Квитки на поїзди можна придбати в залізничних касах та системі онлайн-продажу.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” ініціювала єдину схему управління рухом піввагонів різних форм власності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>