10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

“Нацкорпус” згорнув мітинг біля Банкової і поїхав до Черкас (ВІДЕО)

Представники “Національного корпусу” та “Національні дружини” завершили акцію під Адміністрацією Президента, де вони вимагали взяти під варту та арештувати рахунки фігурантів розслідування щодо розкрадання в оборонці.

Про це повідомляє кореспондент “Укрінформу”.

Зокрема, за словами активістів, вони не змогли передати свої вимоги представникам влади особисто, тому вирішили поїхати до Черкас, де наразі перебуває Президент України Петро Порошенко.

“Порошенко вже кілька годин як виїхав з Адміністрації Президента в місто Черкаси, де братиме участь у мітингу, присвяченому дню народження Шевченка… Тому Андрій Білецький закликав мітингуючих поїхати до Черкас, наздогнати президента”, – сказав речник “Національного корпусу” Олександр Алфьоров.

Лідер партії “Національний Корпус” Андрій Білецький написав у Facebook наступне:

“На зауваження, що Банкова – це вулиця Києва, а не приватна власність Порошенка, адекватної відповіді ми не почули. При спробі мирно пройти по вулиці, правоохоронці вчинили бійку, в якій самі і постраждали.

В цей час стало відомо, що Порошенко збирається виступати на черговому примусово-адміністративному мітингу в Черкасах. Ми вирішили не упускати такого прекрасного шансу поставити питання про Свинарчуків і крадіжки на армії безпосередньо у Порошенка і відправилися у Черкаси.”

https://www.facebook.com/BiletskyAndriy/posts/399940087484192

У суботу під Адміністрацією Президента сталися сутички націоналістів і правоохоронців.

Зокрема, учасники акції пройшли вулицею Інститутською до вулиці Банкової, де розташована Адміністрація Президента України. На розі вулиць їх зустрів кордон поліції, який не пропустив їх до Адміністрації. “Нацкорпус” спробував прорвати кордон поліції — сталася сутичка між націоналістами та поліцією.

У підсумку хтось кинув димові шашки між кордоном поліції і протестувальниками.

Як ІНФОРМАТОР поівідомляв раніше, в центрі столиці, на Хрещатику, зібралися більше 1000 українських націоналістів, представників партії “Національний корпус”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>