9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Нацгвардія почала службове розслідування через пісню «Офицеры» Газманова на випускному

У Харкові Національна гвардія почала службове розслідування через те, що пісня російського виконавця Олега Газманова «Офицеры» лунала на випускному Національної академії Нацгвардії.

Відеоролик, який опублікувала в Instagram дружина одного з випускників, підхопив екскерівник одеського осередку «Правого сектора» Сергій Стерненко. Він вказав, що інцидент стався у військовій частині № 3005.

У навчальному закладі факт події не заперечують. Як повідомив начальник Національної академії Національної гвардії України Сергій Соколовський, «винуватцем» цієї події став діджей на святкуванні неофіційної частини випускного, який поставив цю пісню на замовлення. Хто саме замовив пісню тепер, за його словами, буде дізнаватись слідство.

«Командувачем Нацгвардії (Микола Балан — ред.) і начальником академії зараз проводиться службове розслідування. Встановлюють, чому так сталося і хто в цьому винен», — зазначив Соколовський.

Після встановлення особи, дізнаватися всі обставини інциденту буде спеціальна комісія. Наразі триває службове розслідування.

У серпні 2015 року Міністерство культури України оприлюднило список діячів культури, які створюють загрозу національній безпеці держави. Перелік Мінкульту надала Служба безпеки України. У ньому серед інших був Газманов.

Нагадаємо, Даніїл Прівалов – син мера Харкова Геннадія Кернеса – балотується до Верховної Ради.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>