8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

“Наш парад – це не брязкання зброєю”. Дроздов запропонував Зеленському “запхати 1000 грн в одне місце”

Телеведучий і журналіст Остап Дроздов жорстко пройшовся по президенту Володимиру Зеленському та його команді за те, що вони вирішили не проводити військовий парад на День Незалежності, а замість цього роздати військовим гроші, які могли бути витрачені на проведення такого заходу.

“Наш парад – це не демонстрація військової техніки і не брязкання зброєю, адже цим не здивуєш рос.найманців. Наш парад – це одне-єдине слово ДЯКУЮ, яке раз в рік уся країна (чи принаймні свідома її частина) може вголос сказати усім тим, завдяки кому ми їмо морозиво, слухаємо джаз і сваримося за якихось-там мажоритарників.
Наш парад – це не гра м’язами. І не гра на публіку ззовні. Наш парад – це надважливий акт комунікації між народом і його захисником. З-поміж народу можуть бути як виродки, так і ідейні люди. З-поміж військових можуть як заробітчани в погонах, так і справжні звитяжці, які кинули все заради окопу. Але в день параду на Хрещатику буде лунати солідарне ДЯКУЮ. Їм – за те, що вони все ще там. А нам – за те, що ми все ще цінуємо це”, – пише журналіст у Facebook.

За його словами, він довго чекав подібний ляп від Зеленського. Дроздов називає цей ляп ключовим. Він вважає, що тепер ось почалася делегитімізация Зеленського як президента.

Рішення Зеленського роздати українським військовим гроші замість проведення параду Остап Дроздов називає ляпасом і образою для них.

“І ваші зелені 1000 грн запхайте собі в одне місце. І не потрібно вашої трибуни з пігмеєм посередині. І не потрібно ваших 95квартальних сценаріїв суперпуперкреативних. Люди просто вийдуть і просто скажуть ДЯКУЮ. А ви готуйтеся. Я думав, ви мудріші”, – підсумовує Дроздов.

https://www.facebook.com/ostap.drozdov/posts/2266748340087712

Раніше президент України Володимир Зеленський доручив Міністерству закордонних справ і Генпрокуратурі терміново зайнятися питанням повернення нацгвардійця Віталія Марківа, засудженого італійським судом до 24 років тюрми.

56 КОМЕНТАРІ

  1. За такі виклики дроздов ще сьогодні вже повинен сидіти в буцегарні!І мене посадіть в ту ж камеру,хоча би на пів-годинки,щоби він встиг насрати і з’їсти!!!

  2. Дроздов!!!! Что же ты такой злобный патриот!!! Израиль не проводит парады,но мощь страны от этого не умоляется! А финансы воинам и их семьям в наше тяжёлое время совсем не помешают!!!! Так что не будьте так злобно однозначны и допускайте другие варианты,которые предлагает президент!!!

  3. А что вообще эти любители парадов такие борзые ? Такое неуважение к президенту , ко всем людям , которые его выбрали , к стране нашей.

  4. Відробляє гонорар. Адже президент відмінив лише проходження техніки, яка на передовій потрібна, а не для піару у столиці

  5. Парады и показуха это совдеповское прошлое. Это там, при сталине и брежневе любили их показать на Красной площади. А в Украине пидар рошенко это полюбил, как агент Лолита в кгб.

  6. Дроздов! Пошел би ти вон! Когда станешь президентом, (етому не бить никогда), тогда и решать будешь!

  7. А якого біса той цілий дриздов не їде подивитись на парад-смертельний туди на схід???Сидіти в Києві і шмаркати та пирскати слюною є дуже багато охочих.Ти покажи на що ти здатний.Писака хрєнів.

  8. ну дроздов то так виглядае шо тоби треба запхати в твою дурну морду шоб ти заткнувся раз и на завжди шуруй на передову там побачиш танчики скильки завгодно

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>