14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

“Народний фронт” збирається висунути у президенти Яценюка

Партійний актив “Народного фронту” однозначно висловився за висування лідера політсили Арсенія Яценюка кандидатом на посаду президента.

Про це у Facebook написав голова парламентської фракції “Народний фронт” Максим Бурбак.

“Бачу нездоровий ажіотаж і море вигадок щодо з‘їзду «Народного фронту», який відбудеться 2 лютого. Внесу ясність. Перше. Партійний актив однозначно висловився за висування Арсенія Яценюка в президенти України. Це стало зрозуміло, коли Арсеній Яценюк зустрічався в грудні з партактивом в регіонах. Партія висловила безумовну довіру лідеру партії. Саме з таким настроєм делегати їдуть і на з‘їзд 2 лютого”, – заявив Бурбак.

Окрім того, він зауважив, що “Народний фронт” є відповідальною політсилою і всі лідери партії відчувають “важливість моменту і свого рішення”.

“Зараз ми усвідомлюємо, що від рішення НФ залежить не лише перебіг, а й результат виборів. Можливо, від нашого рішення залежить, хто стане Президентом України. Саме тому такий інтерес до з‘їзду “Народного фронту”, – написав Бурбак.

Він додав, що незалежно від рішення з’їзду, члени “Народного фронту” зроблять усе, щоб вибори були чесними і демократичними, і “щоб за підсумками виборів Україна стала ще сильнішою”.

Станом на 30 січня ЦВК зареєструвала 26 кандидатів на посаду глави держави: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка, Сергія Таруту, Володимира Зеленського, Ігоря Смешка та Інну Богословську.

Раніше ІНФОРМАТОР писав про амбіції і ризики Яценюка та чому екс-прем’єр розпочав рекламну кампанію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>