14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Начальник відділення ЗСУ отримав від Міністерства оборони нерухомість за вісімсот тисяч

Начальник відділення Військової служби правопорядку Міністерства оборони України Павло Богуш отримав від держави приміщення у Львові вартістю вісімсот тисяч гривень.

Про це стало відомо з суттєвих змін у декларації чиновника.

Продавець нерухомості – квартирно-експлуатаційний відділ м. Львова Міністерства оборони України.

Слід зазначити, що інформація про цю нерухомість є у декларації Богуша з 2014 року. Однак у декларації за 2018 рік, поданій місяць тому, не вказана її вартість. Також у ній зазначено дещо інший вид об’єкта: “приміщення для тимчасового проживання”, яке тепер стало “приміщенням, переобладнаним для тимчасового проживання”. І власник нерухомості тепер не “третя особа”, а сам Богуш.

Також у суттєвих змінах чиновник вказав купівлю автомобіля Тойота 2015 року випуску за 423 тисячі 213 гривень, який Богуш придбав у фізичної особи.

Але прибутки чиновника ніяк не сходяться з його витратами. Наприклад, за 2018 рік Богуш задекларував дохід: зарплату 176 тисяч 560 гривень та благодійну допомогу від Львівської міської ради у розмірі 101 тисяча гривень.

Нагадаємо, провідний державний аудитор Департаменту контролю у галузі ЖКГ, інфраструктури та зв’язку Державної аудиторської служби України Олександр Пряник отримав у подарунок від власного батька один мільйон гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>