12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Начальник поліції Одеської області не володіє українською

Як стало відомо, начальник поліції Одеської області Дмитро Головін не володіє українською мовою. Це стало відомо після оприлюднення відео, на якому він намагався прочитати текст державною мовою.

Нагадаємо, що Закону України «Про державну службу» однією з вимог передбачає вільне володіння державною мовою для держслужбовця. Для того, щоб зайняти державу посаду, кандидат повинен пройти атестацію, на якій він має підтвердити, що володіє державною мовою, — повідомляє ІНФОРМАТОР.

Відео опублікував громадський активіст Сергій Стерненко на своїй сторінці у Facebook.

– Одна, одна, одина, одинаця… (намагається промовити “одинадцятирічну”)
– Одинадцятирічну, — підказують Головіну.
– Приберіть цю ху*ню, – каже голова поліції Одеської області.

“І охороняє закон Головін приблизно так само, як розмовляє українською.
За його бездіяльності руйнують місто та замовляють напади на активістів. Завдяки, у тому числі, йому Одеса стала дійсно бандитською, окремою республікою”, – повідомив активіст.

https://www.facebook.com/100013132292793/videos/612319989215739/

Як повідомлялося, поліція затримала учасників масової бійки на “Марші жінок” на Михайлівській площі (ФОТО).

47 КОМЕНТАРІ

  1. И шо теперь?
    Да пусть ,хоть, на китайском – результат работы,вот, главный показатель его ценности.

  2. И что что не владеет…правильно сказано ранее – главное человек и его результат ….а от вас бл….один негатив..у нас при власти все говорят на украинском языке и что ..одни хапуги и ублюдки…так что закрой своё дупло

  3. Oleg Bida Якщо буде говорити китайською, ви нічого не зрозумієте. У Франції говорять французькою, в Італії – італійською, а Мексиці – іспанською, чому в Україні мають розмовляти російською?

  4. Лишь бы не крал.Сколько подонков в вышиванках говорят на украинском языке и воруют не переставая зная ,что при порохе им ничего не будет ,максимум-,,подозрение,,.На самый херовый случай застава кратно меньше чем натыряли и адью!

  5. Щелепа не дозволяє. Одеса самий кримінальний регіон, про які здобутки іде мова? Та, ще й щелепа заважає.

  6. Valeriy Lavriv нащо людей ділити по мові,нам спокій потрібен,а наша єдина країна,але це схід і захід,давайте поважати один одного і буде нам злагода.

  7. Чтобы требовать от руководителей разговаривать на украинском языке. Пускай гарант даст пример не игнорировать( рідну українську мову)розмовляючи на форумах и других встречах, позволять себе на английской общаться , что это наверное не….

  8. А что у нас все высшие гос посты занимают прям профессионалы? Один луцык чего стоит и гройсман? Да володiють державною мовою i? Рыба гниет с головы!

  9. Українську повинен знати безперечно, як державний службовець. Але оцінювати треба по справах. А вишиванки, гімни, гасла “Слава Україні!”, “Слава нації!”, як бачимо для багатьох нічого не варті. Ширма, прикриття, тотальний кримінал.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>