7.1 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

НАБУ передає до суду розслідування у справі декларацій Труханова

НАБУ завершило розслідування у кримінальній справі щодо міського голови Одеси Геннадія Труханова, якого підозрюють у декларуванні недостовірної інформації.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

«13 червня 2019 року прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури надали Геннадію Труханову та його захисникам копії обвинувального акту та реєстру матеріалів досудового розслідування. Наразі обвинувальний акт передається до суду для розгляду по суті», — йдеться у повідомленні.

Труханова підозрюють у поданні завідомо недостовірних відомостей у передбачених законом «Про запобігання корупції» деклараціях за 2015-2016 роки. Слідство виявило в деклараціях невідповідності на суму понад 51 млн грн.

Санкція ст. 366-1 КК України передбачає штраф від 2500 до 30000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на термін від 150 до 240 годин або позбавлення волі на термін до 2 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3 років.

Нагадаємо, голова Української інститут національної пам’яті Володимир В’ятрович братиме участь у дострокових парламентських виборах в складі партії “Європейська Солідарність”.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>