11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

На зустріч Порошенка на Волині збираються звозити студентів

На зустріч президента України Петра Порошенка у Ковелі на Волині звозитимуть студентів кафедри військової підготовки ЛНТУ. Студентів звільняють від пар. Ба більше, обіцяють певне заохочення у вигляді позитивних оцінок.

Про це на своїй сторінці у мережі написав один із студентів Антон Романюк.

Хлопець опублікував скріншот повідомлення від командира відділення.

«Я навчаюсь на кафедрі військової підготовки ЛНТУ, сьогодні від командира мого відділення приходить ось таке чудове повідомлення (скріншот діалогу знизу). Про те, що замість пар та за певне заохочення у вигляді позитивних оцінок потрібно поїхати у Ковель на зустріч з Петром Порошенком. Дорога безкоштовна. Мене цікавить лише одне, чому керівництво університету дозволяє собі використання студентів як адмінресурс під час виборчої кампанії? Та хто понесе за це відповідальність?» – йдеться у дописі.

Нет описания фото.

Це вже не перший раз, коли студентів на Волині звозять на зустріч з політиками. Зокрема, 7 березня до викладачів закликали приводити студентів Східноєвропейського національного університету на зустріч з депутатом від БПП Юлієм Мамчуром під час занять.

Відомо, що в рамках візиту Порошенко планує відвідати три волинських міста – Луцьк, Ковель та Володимир-Волинський, передає ВолинПост.

Так, у Ковелі та Володимирі-Волинському Президент, за попередньою інформацією, зустрінеться з широкою аудиторією місцевих мешканців, а у Луцьку запланована зустріч Гаранта з представниками лісової галузі.

Нагадаємо, у Житомирі Порошенко заявив, що акція «Нацкорпусу» проти нього проплачена.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>