12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На Житомирщині лісничий з доходом у десять тисяч придбав авто за мільйон

Лісничий корнинського лісництва ДП “Попільнянське лісове господарство” Олександр Марчук став власником елітного новенького автомобіля.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації Марчука.

Третього серпня лісничий задекларував придбання автомобіля Toyota Rav4 2019 року випуску. Новеньке авто придбано у салоні за 1 мільйон 68 тисяч 94 гривні.

Невідомо, яку саме комплектацію авто обрав лісничий, але згідно розцінок на сайті компанії, вартість авто вказано коректно, і, можливо, мова йде про придбання гібридного авто.

Наприкінці травня цього року Марчук також вносив зміни до декларації. Тоді він задекларував дохід від відчуження рухомого майна на суму 630 тисяч гривень.

У декларації Марчука за минулий рік вказано, що він володіє авто Toyota Rav4 2012 року випуску, причіпом та авто ВАЗ 21214 2012 року випуску за 50 тисяч гривень (вартість Toyota та причіпу не вказано, – ред.). Скоріше за все, у змінах до декларації наприкінці травня йшлося саме про продаж авто Toyota Rav4 2012 року.

Також лісничий має житловий будинок на 170 “квадратів” та три земельні ділянки на 1858, 2500 та 1500 квадратних метрів у Житомирській області. Вартість нерухомості в документі не зазаначено.

При цьому, з доходів за минулий рік вказано заробітну плату у розмірі 129 тисяч 411 гривень, отже Марчук отримує трохи більше 10 тисяч гривень на місяць.

Тож як з таким мізерним доходом можна обзавестися такою кількістю нерухомості та елітним авто, наразі – невідомо.

Нагадаємо, співробітник Вищого адмінсуду продав незадеклароване майно і придбав Tesla за півтора мільйони.

4 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>