14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

На Закарпатті на хабарі затримали посадовця ОДА

На Закарпатті викрито начальника одного з управлінь Закарпатської обласної адміністрації при отриманні 400 доларів США.

Про це пише ЗІК.

Вказану суму  затриманий вимагав від закарпатця за сприяння, з використанням службового становища, у вирішенні питання щодо переоформлення права власності на транспортний засіб, який належить інваліду. Викрили посадовця у його робочому кабінеті безпосередньо після отримання хабара.

Вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст.208 КПК України та поміщення до ізолятору тимчасового тримання.

Триває проведення першочергових слідчих дій, – про це інформують в прокуратурі Закарпаття.

Натомість, з Закарпатській облдержадміністрації вже оприлюднили заяву в якій зазначено, що затриманий – це начальник управління департаменту соціального захисту.

У структурі зазначили, що вимагання й отримання хабарів працівниками облдержадміністрації неприпустиме, такі дії підривають статус державного службовця й підпадають під статті Кримінального кодексу України. Факт документування злочинної діяльності начальника управління департаменту соціального захисту населення має бути розслідуваним у найкоротші терміни об’єктивно й неупереджено, а за результатами розслідування суд прийме відповідне рішення.

Обласна адміністрація не вигороджуватиме своїх працівників від кримінальної відповідальності, які би посади вони не займали. Якщо посадовець насмілюється брати хабарі, він має бути готовим відповісти за це по всій суворості закону, – ідеться в заяві.

Раніше ми писали, що СБУ на Донеччині прикрила цех фальшивомонетників.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>