10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

На Закарпатті адвокат напідпитку насмерть збив 11-річну дівчинку

На Закарпатті правоохоронці повідомили про підозру адвокату, який за кермом автомобіля у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння наїхав на 11-річну дитину.

Прокурором Закарпатської області повідомлено про підозру місцевому адвокату у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 11-річної дівчинки у селі Мала Добронь Ужгородського району, — передає Громадське.

Встановлено, що близько 19:00 5 липня 2019 року водій автомобіля Mitsubishi Outlander не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де наїхав на 11-річну дівчинку, яка там гралася.

Від отриманих травм дитина загинула на місці аварії.

Підозрюваний — 35-річний місцевий адвокат, відповідно до акту освідування, на момент скоєння аварії перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Чоловіка затримали та взяли під варту.

Ужгородська місцева прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Нагадаємо, у Києві чоловік стрибнув з Мосту закоханих.

28 КОМЕНТАРІ

  1. Таких уродов хватает по всей стране в
    Харькове эта наркоманка угробили 6 человек и уже собирается ехать в заграничный клинику поправлять пошатнувшееся здоровье а людей с того света уже не поднимеш нужно ужесточить законы

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>