15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

На з’їзді РПЛ вчителька Олега Ляшка розповіла, чому він має стати Президентом

Понад 1500 делегатів зі всіх куточків країни приїхали до Києва на ХХІІ з’їзд Радикальної партії, щоб ухвалити історичне рішення – обрати кандидата в Президенти України.

Зібрання почалося під гасла: «Олег Ляшко – народний Президент!». Першою на з’їзді виступила вчителька Олега Ляшка з Яблунівської школи-інтернату Галина Іванівна Архипенко. Вона розповіла, яким майбутній політик був у дитинстві та чому саме він має очолити країну, – передає прес-служба РПЛ.

«Олег Валерійович вчився дуже добре, на відмінно. Він з перших днів свого навчання відрізнявся від своїх однолітків. Відрізнявся своїм розумом, своєю допитливістю, своєю ініціативою. Він був завжди лідером у класі. Йому легко давалися майже всі предмети, в бібліотеці майже не було жодної книжки, якої б він не прочитав, його поважали учні класу і школи, поважали також і вчителі», – сказала вчителька.

Галина Іванівна підкреслила, всілякі життєві негаразди Олег Ляшко завжди долав із гідністю.

«Його серце випромінює любов, добро і вдячність до всіх простих людей. Тому висунення його на посаду кандидата у Президенти України є гідним», – переконана вчителька.

«Коли мене із Прилуцького дитбудинку привезли, я плакав, бо не хотів їхати в інтернат. Мені потім виховательки в дитбудинку розповіли, що я десь заліз на дах і там сидів. Але привезли і мене зустріла Галина Іванівна. Я з самого дитинства знав, що я не такий, як всі. І вчителі це бачили. Я завжди вчився. Як вчителі не зайдуть у клас – я завжди щось читав. Всі пішли гуляти – я читаю, всі пішли на обід – я читаю. Не було жодної книжки у бібліотеці, яку б я не прочитав. Я вдячний своїм вчителям і вихователям, які тоді у мені малому, 7-літноьму пацані з дитбудинку, розгледіли людину, вклали свою душу, вклали своє серце. І я їх люблю за це все життя», – зізнався політик.

Поцікавився лідер РПЛ у вчительки і про пенсію, яку вона зараз отримує.

«Галина Іванівна, скільки у вас років стажу?», – спитав Ляшко.

«45 років працювала в інтернаті», – відповіла Галина Іванівна.

«А яка у вас пенсія?», – продовжив допитуватися політик.

«3200 гривень, але останні роки я працювала заступником директора з виховної роботи», – розповіла жінка.

«А до того, яку зарплату ви отримували?», – запитав лідер РПЛ.

«Тисячу гривень чи щось таке», – зізналась вчителька.

«Ось для чого я йду у Президенти – щоб всі наші найкращі вчителі в Україні отримували достойні зарплати і достойні пенсії. Влада нам розказує, що на вчителів, лікарів грошей немає. А чому тоді кошти є на зарплати прокурорів та суддів або на створення мережі підкупу людей? З українцями укладають угоди і за те, що проголосують за Порошенка, обіцяють по тисячі гривень. Тобто, по тисячі гривень на підкуп гроші є, а по тисячі гривень, щоб добавити до пенсії вчителю, лікарю, металургу, колишньому колгоспнику немає. Я йду у Президенти, щоб припинити цей грабунок людей!», – розповів Ляшко.

Нагадаємо, з’їзд РПЛ висунув Олега Ляшка у президенти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>