7.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

На виїзді з окупованого Криму затримали чоловіка з георгіївською стрічкою

Прикордонники контрольного пункту “Каланчак” на адмінмежі у неділю, 9 червня, затримали українця, який приїхав із окупованого Криму. Причиною затримання стала “георгіївська стрічка”, а після детальної перевірки з’ясувалося, що чоловік розшукується за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

“Учора у контрольний пункт “Каланчак” із Криму в напрямку материкової частини України прибув українець, в якого прикордонники спочатку виявили в паспорті заборонену георгіївську стрічку. Чоловік повідомив, про те, що вона заборонена в Україні, він нібито не знав. Також під час перевірки документів прикордонники встановили, що громадянин розшукується правоохоронцями Чернігівської області за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 ст. 121 КК України “Умисне тяжке тілесне ушкодження”, — зазначили прикордонники.

Окрім того під час опитування прикордонники встановили, що “цей громадянин, перебуваючи в Криму, здійснив виїзд до Російської Федерації через так званий Керченський міст”.

“Тобто порушив державний кордон, відповідальність за яке передбачено статтею 204-2 КУпАП”, — додали у ДПСУ.

На порушника військовослужбовці склали адмінпротокол та передали представникам Національної поліції.

Нагадаємо, український політв’язень Микола Карпюк, незаконно засуджений в РФ до 22,5 років ув’язнення, заявив, що не сидітиме весь термін. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>