10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

На трасі Київ – Бориспіль капітально відремонтують транспортну розв’язку

У 2019 році розпочинаються роботи на нових, важливих для столичної області об’єктах. Транспортна розв’язка на автомобільній дорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський км 25+307 буде капітально відремонтована.

Про це пише Промисловий портал.

Вже було укладено договір за результатами проведених відкритих торгів у системі публічних закупівель Prozorro. Серед трьох компаній — претендентів ТОВ «Онур», ПП «Київшляхбуд», ПрАТ Броварське шляхово-будівельне управління №50 останню визначено переможцем з найбільш економічно вигідною ціновою пропозицією у 96,3 млн. грн.

Об’єкт фінансується коштом держбюджету за програмою 3111020 «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення», строк виконання робіт до кінця 2020 року.

Реалізація даного інфраструктурного проекту покращить транспортно-експлуатаційний стан автодороги, підвищить безпеку руху та мінімізує вплив транспорту на екологію.

В рамках виконання ремонтно-будівельних робіт буде капітально відремонтовано існуючий шляхопровід протяжністю 99,8 метри побудований ще у 1972 році, розташований на транспортній розв’язці в двох рівнях над км 25+307 автомобільної дороги М-03 Київ — Харків – Довжанський (ділянка Бортничі — Мала Олександрівка).
Він має важливе соціально-економічне значення — забезпечує транспортне сполучення між м. Київ та м. Бориспіль, автомобільною дорогою Р-03 Північно-східний обхід м. Києва і сполучає між собою міжнародні автодороги М-03 Київ-Харків-Довжанський та М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі.

Згідно з проектною документацією підрядною організацією будуть виконуватись роботи з розбирання існуючої конструкції мостового полотна, влаштування монолітної плити прогонової будови, влаштування комплексу конструкції мостового полотна, відновлення шафової стінки та деформаційних швів, перевлаштування перехідних плит та дорожнього одягу, відновлення конусів, ремонт прогонової будови та опор із заміною опорних частин на стоянах, влаштування нового дорожнього одягу.

Для підвищення безпеки дорожнього руху буде встановлено бар’єрне огородження, нові дорожні знаки, зовнішнє освітлення, а також нанесено сучасну горизонтальну розмітку.

Раніше ми писали, що Wizz Air може відкрити “дочку” в Україні до кінця року.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>