14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На територію України намагалися ввезти майже тисячу одиниць одягу

Майже тисячу одиниць одягу двоє українців намагалися незаконно ввезти в Україну. Одну з партій контрабандного одягу намагався перемістити на територію України 32-річний закарпатець.

Про це повідомляє прес-служба “ДПСУ”.

Повертаючись із-за кордону, наш співвітчизник напакував свій транспортний засіб джинсами та сорочками іноземного виробництва. Щоправда для їх переміщення чоловік обрав незаконний спосіб, приховавши у конструктивних особливостях свого мікроавтобуса  «Renault».

Протиправним намірам контрабандиста перешкодив прикордонний  наряд Чопського загону пункту пропуску «Тиса». Правоохоронці спільно з митниками виявили контрабанду у спеціально облаштованому тайнику. 801 одиницю одягу було приховано від прикордонно-митного контролю у подвійній перегородці по периметру стелі пасажирського мікроавтобуса.

Відповідно до чинного законодавства контрабандний товар і транспортний засіб 2005 року випуску вартістю понад 200 тисяч гривень вилучено встановленим порядком.

А в пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону спільно з митниками виявили одяг, який перевозив інший наш співвітчизник із Польщі. Всього в рейсовому автобусі виявлено та вилучено 95 одиниць брендового одягу.

Раніше ми писали, що на Чернігівщині внаслідок пожежі згоріли діти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>