11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

На столичній зупинці два чоловіки напали на жінку і вкрали гаманець

Зловмисники вирвали із рук киянки гаманець і втекли. Однак неподалік від місця події їх затримали правоохоронці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Під час відпрацювання території Солом’янського району до працівників карного розшуку столичної поліції звернулася дівчина. Вона повідомила, що на зупинці громадського транспорту біля залізничного вокзалу її пограбували невідомі.

За словами начальника оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Києва Віталія Отрудька, один із чоловіків штовхнув потерпілу, а інший вирвав із рук гаманець.Протягом кількох хвилин поліцейські затримали зловмисників та викликали слідчо-оперативну групу:

-У ході поверхневого огляду ми виявили гаманець із грішми, банківськими картками та документами. Речі повернули законній власниці, а з правопорушниками продовжили спілкуватися слідчі, – повідомив правоохоронець, як інформує Вечірній Київ. 

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – уродженці Закарпатської області, 1988 та 1992 років народження, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Україні хочуть запровадити новий вид соцдопомоги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>