8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

На Прикарпатті засудили чоловіка. Він вісім років не платив аліменти

Тисменицький районний суд виніс вирок чоловікові, який вісім років не платив аліменти двом своїм синам.

Підсудний, будучи батьком, починаючи з 01.06.2009 злісно ухилявся від утримання двох неповнолітніх синів та сплати встановлених рішенням суду коштів – аліментів, пише Фіртка з посиланням на Галицький кореспондент.

З червня 2009 року по червень 2017 року франківець, який працює зварювальником, періодично здійснював будівельні роботи на території України та в Російській Федерації, за що отримував грошову винагороду. Однак жодних грошових переказів своїй колишній дружині він не надсилав. Також він, як батько, не виконував обов’язків щодо утримання та виховання дітей і не надсилав їм гроші.

Згідно з цифрами, які надали юристи, внаслідок злісного ухилення від сплати аліментів на утримання двох неповнолітніх дітей у чоловіка утворилась заборгованість у загальній сумі 62 256 гривень. Свою вину у суді він визнав, пояснивши, що дійсно не платив грошей своїм дітям.

Суд, вивчивши обставини цієї справи, виніс у ній вирок. Прикарпатця визнали винним у несплаті аліментів своїм дітям та призначили йому покарання у вигляді ста годин громадських робіт.

Нагадаємо, в Одесі вбили пенсіонера, який займався обміном валют.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>