9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

На парадах, як і на війні, зростають збройні сили й зростає наша повага до них, – Яневський

Кожна поважаюча себе спільнота вважає за необхідне й обов’язкове вітати своїх захисників. Вітати не просто так, а саме на парадах. Бо саме на парадах, так само, як і на війні, зростають збройні сили й зростає наша повага до них.

Таке сказав історик і журналіст Данило Яневський.

“Насамперед повага і любов до тих, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить нашу Вітчизну від російського агресора і окупанта. Саме для них потрібні паради. Саме для нас потрібні паради. Для того, щоби ми на повний голос, на повні груди, від щирого серця могли сказати: “Слава українському воїну!”, – говорить Яневський.

“Саме воїни у своїх парадних або бойових одностроях, але обов’язково з бойовими знаменами й нагородами на грудях мають урочистою ходою пройти по головних вулицях усіх наших міст.

Але є й такі, хто споглядають на нас з неба. Саме їх ми повинні шанувати найбільше. Пам’ять про них, про їх родини та їх дітей, які залишились тут, на цій землі. В той час, як вони мовчазною ходою йдуть перед лицем Отця нашого небесного.”, – зауважує історик.

Нагадаємо, у вівторок, 16 липня, у першій половині дня Конституційний Суд України у закритому режимі розгляне подання 46 нардепів і може визнати декомунізацію неконституційною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>