8.3 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

На озері Світязь потонули двоє дітей

У Волинській області в озері Світязь потонули двоє хлопчиків віком 9 і 10 років, які приїхали із дорослими на відпочинок зі Львівщини. Незважаючи на реанімаційні заходи, врятувати дітей медикам не вдалося.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Волинської області.

Зазначається, що 3 липня, близько 18:30, на озері Світязь у Шацькому районі Волинської області двоє хлопчиків пішли купатися без нагляду батьків і не повернулися.

«На пошук дітей були направлені троє працівників відділення аварійно-рятувальних робіт селища Шацька на моторному човні «Шторм-400», — йдеться у повідомленні.

Рятувальники виявили тіла загиблих дітей.

За словами заступника головного лікаря Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Андрія Абрамова, спочатку з води дістали одного хлопчика, потім — іншого.

«Вони вже мали всі ознаки біологічної смерті, однак ми вдалися до реанімаційних заходів. Незважаючи на 40-хвилинну реанімацію, дітей врятувати не вдалося», — зазначив Абрамов в коментарі УНІАН.

У секторі комунікації Головного управління Нацполіції у Волинській області додали, що 35-річна та 40-річний мешканці міста Самбір Львівської області приїхали на відпочинок на місцеву базу разом із 9-річними сином і племінником.

Слідчі Шацького відділення поліції за фактом смерті дітей розпочали кримінальне провадження за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Нагадаємо, з початку червня на водоймах України потонули понад 300 людей, з яких 42 дитини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>