13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На Одещині СБУ викрила сепаратистського інтернет-агітатора

Співробітники СБУ на Одещині викрили інтернет-агітатора, який в соцмережах закликав до зміни державного кордону України.

Про це в суботу, 6 квітня, повідомив прес-центр Служби безпеки України.

“Оперативники спецслужби встановили, що чоловік регулярно розміщував на персональних сторінках соцмереж інформацію із закликами до зміни державного кордону та конституційного ладу України. Також зловмисник популяризував терористичні організації “Д/ЛНР”, – ідеться в повідомленні.

За інформацією спецслужби, публікації агітатор брав із російських пропагандистських інтернет-видань та сайтів бойовиків незаконних збройних формувань.

“Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ виявили в квартирі агітатора комп’ютерну техніку та мобільні пристрої з матеріалами, що підтверджують протиправну діяльність”, – йдеться в повідомленні.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Як видно з поширеного скріншоту, користувач, про якого йдеться – “Вла… …ный” (інші літери закриті).

Раніше ми писали, що у Хмельницькому СБУ викрила на хабарі посадовця Державної екологічної інспекції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>