13.2 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

На “Марші рівності” у Києві помітили ліворадикальних бойовиків з РФ

Учасниками “Маршу рівності”, який відбувся сьогодні у Києві, виявилися представники ліворадикального угрупування з Російської федерації, яких звинувачують у нападах на своїх ідеологічних опонентів.

Про це ІНФОРМАТОРу стало відомо з власних джерел.

Журналісти знайшли відео, на якому четверо чоловіків у різнокольорових балаклавах йдуть разом з колоною “Маршу рівності”. Представник ЗМІ запитав невідомих, як вони ставляться до правих рухів, які опонують їх заходу. Один з чоловіків відповів, що вони закінчать, “як Беніто Муссоліні” (лідер фашистської Італії у першій половині ХХ століття, страчений партизанами весною 1945-го року, – ред.).

Одразу після цього, на закритому каналі у Telegram були опубліковані позивні російських анархістів та цікаві факти з їх біографії.

Праворуч на фото стоїть Олексій Сутуга з позивним “Сократ”, член російських анархістських організацій, який відбував ув’язнення за напад на двох членів націоналістичних організацій.

Ліворуч від “Сократа” стоїть його побратим з позивним “Таджик”. За інформацією російських лівих інформаційних ресурсів, він так само причетний до нападів на своїх ідеологічних опонентів. Наступними за “Таджиком” на фото розташува російські анархісти на прізвисько “Глист” та четвертий представник радикальних лівих рухів з РФ.

Для чого російські ліворадикали прибули до Києва та яким чином це відобразиться на протистоянні ідеологічних платформ, наразі невідомо.

Раніше кореспондент ІНФОРМАТОРа показав, як саме відбувався “Марш рівності” у Києві.

16 КОМЕНТАРІ

  1. Вот кому они мешают!? Я против таких парадов, но уже если они захотели пройти, пусть бы прошли спокойно, и всё! Кто их судит? Я никогда не слышала, чтобы геи насиловали детей, убивали, грабили, бросали детей в выгребные ямы, убивали друг друга в пьяном угаре! Судьи кто?

  2. Ті самі попугаї що і на Донбасі не дають спокою тільки це всередині тепер видно якого спокою вони хотять попадуть у пастки як миші

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>