1.7 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

На Луганщині батьки прикували залізним ланцюгом до дверей власну дитину

Поліцейські Луганщини під час планової перевірки осіб, схильних до насильства, знайшли в одному з помешкань хлопчика, прикутого рідними батьками залізним ланцюгом.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник Голови Національної поліції України — начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

“Сьогодні в ході проведення операції «Безпечне літо» та здійснення профілактичних заходів з перевірки осіб, схильних до домашнього насилля поліцейськими Луганщини спільно з представниками служби по ділам дітей було здійснено перевірку за адресою мешкання жіночки, 1992 р.н., та її чоловіка, 1982 р.н., працює механізатором. Виявили, що малолітня дитина, 2013 р.н., була прив’язана металевим ланцюгом за пояс до вхідних дверей та перебував в коридорі будинку. Зі слів батьків, хлопчика прив’язали «за погану поведінку»”, – пише Аброськін.

Після повідомлення заступник голови нацполіції написав “Без коментарів” і виклав у мережу фото хлопчика.

Нагадаємо, Перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін заявив, що Україні реєстр засуджених за статеві злочини відносно малолітніх дітей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>