11.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

На лінію зіткнення прибули снайперські групи з Росії

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування продовжує провокувати загострення обстановки, особлива увага приділяється застосуванню снайперських підрозділів для нанесення втрат особовому складу об’єднаних сил.

Про це у вівторок, 7 травня, йдеться у щоденному зведенні речника Міноборони щодо ситуації в районі проведення ООС.

Зазначається, що під керівництвом прибулих з РФ інструкторів з третього травня 2019 року проходять навчальні збори зі снайперами з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

У ході підготовки снайперів використовуються дослідницькі зразки великокаліберних снайперських гвинтівок та переобладнані протитанкові рушниці.

“З РФ на тимчасово окуповану територію Донецької та Луганської областей прибули спеціально сформовані групи снайперів однієї з російських приватних військових компаній для виконання так званих «особливих» завдань на лінії зіткнення”, – йдеться у повідомленні.

У ГУР МОУ додають, що поряд з нанесенням втрат особовому складу об’єднаних сил діяльність найманців спрямована на провокування загострення обстановки шляхом обстрілів позицій своїх військ для звинувачення українських підрозділів у веденні вогню.

Нагадаємо, український журналіст збирає гроші для військовополонених моряків.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>