14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

На Львівщині синагогу перетворили у стрип-клуб

У Самборі, що на Львівщині, з приміщення синагоги зробили стрип-клуб.

Про це повідомляє у себе на сторінці у Фейсбуці Олександр Назар, керівник Львівського волонтерського центру при ВЄБФ “Хeсeд Ар’є”, передає Форпост.

Олександр Назар також зазначив, що мешканців, що живить поруч, сусідство з даним закладом обтяжує постійними п’яними оргіями, нічними викриками і навіть деколи стріляниною. Що фактично порушує їх право на нормальне життя.

Мешканці звернулись до міських чиновників, які винесли постанову аби скоротити роботу даного закладу з цілодобової до 12 ночі. Про те власник пручається і зараз йде судовий процес між власником нічного клубу та Самбірською міською радою адже немає бажання змінювати робочий час.

Львівське товариство єврейської культури запросили мешканці долучитись третьою стороною.

“Наша позиція така: Це будівля синагоги і в ній не може бути подібного роду закладів, і для початку необхідно скоротити робочий час цього закладу до 12 ночі. Проте суд не надав нам можливості проходити у справі третьою стороною адже (увага!) мова йде не про те, що це будівля синагоги (18 ст), а розглядається лиш час роботи даного закладу… Проте наше Товариство єврейської культури не опускає рук і продовжить боротьбу”, – заявили там.

Нагадаємо, у мережі показали наслідки стрілянини у столичному стрип-клубі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>