8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

На Львівщині неповнолітні забили до смерті знайомого і опублікували фото трупа в соцмережі

У місті Жовква Львівської області троє неповнолітніх через борг побили до смерті свого 17-річного знайомого.

Про це повідомляє управління Нацполіції у Львівській області.

Слідство встановило, що в ніч з 12 на 13 квітня у підвалі одного з житлових будинків у місті Жовква хлопця жорстоко побили троє його знайомих – двоє місцевих мешканців віком 15 та 17 років та сімнадцятирічний мешканець одного з сіл Жовківського району.

Побачивши, що побитий не подає ознак життя, зловмисники винесли тіло з підвалу, занесли за будинок та закопали. При цьому вони сфотографували тіло загиблого і в подальшому один із товаришів оприлюднив ці фото у соціальній мережі.

Правоохоронці опитали неповнолітніх у присутності батьків та психолога – за їх словами, вони побили свого знайомого тому, що він заборгував їм гроші – 12 тисяч гривень та не міг повернути борг.

Зловмисників затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, зазначають у поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, раніше у Львові посеред вулиці виявили обгорілий труп чоловіка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>