14.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

На Київщині викрили нелегальне виробництво алкоголю на основі рідини для склоомивача

Правоохоронці встановили місце знаходження підпільного цеху і зупинили виробництво небезпечного алкоголю.  

Про це інформує прес-служба Нацполіції.

Було встановлено, виробничий цех знаходився у селі Кобці Васильківського району. Для виготовлення горілчаної продукції підприємці використовували небезпечну суміш. Для цього вони закуповували у підприємства спиртовмісну промислову рідину начебто для виробництва автомобільних змивачів.

У подальшому у вказаному цеху здійснювалася переробка промислової рідини шляхом її фільтрації,  і вже отриманий таким чином спирт змішували з водою. Треба зазначити, що до спиртовмісної промислової рідини додаються денатурувальні добавки, що роблять споживання такої рідини в якості алкогольного сурогату неможливим. «Горілку» зловмисники фасували в пластикові пляшки та картонні коробки типу «bag-in-box», які реалізовували через заклади громадського харчування, так звані «наливайки», ринки, а також споживачам через інтернет.

Під час проведення санкціонованих обшуків оперативники управління захисту економіки в Київській області Нацполіції, слідчі Бориспільського відділу поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури вилучили майже 19 тонн спирту, отриманого з рідини, яку використовують під час виробництва склоомивачів, та  2760 літрів готової до реалізації «горілки», а також виробничі потужності для виробництва контрафактної горілчаної продукції.

Раніше ми писали, що на Луганщині поліція перевіряє інформацію щодо можливого порушення передвиборчої агітації та можливого підкупу виборців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>