12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На Київщині депутат збив на смерть батька і сина: подробиці про винуватця аварії (ФОТО)

На відрізку дороги між містом Яготин та селом Сотниківка у Київській області ввечері 6 травня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю місцевого депутата, який був напідпитку. У результаті аварії загинули батько з сином.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Київщини.

Водій автомобіля «Chevrolet Niva», керуючи напідпитку, виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з мотоциклом «Jawa» .

«В результаті аварії водій та пасажир мотоцикла, жителі села Сотниківка, від отриманих травм загинули на місці. Тіла 32 та 57-річних чоловіків направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті», – йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, за кермом автомобіля «Chevrolet» знаходився 32-річний житель Яготина, депутат міськради. Він затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Встановлено, що на момент ДТП алкоголь в крові водія-правопорушника становив 2,0 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Як стало відомо ІНФОРМАТОРу з власних джерел у правоохоронних органах, винуватець ДТП – депутат Яготинської міської ради Олександр Вікторович Малюга.

Олександр Малюга

Малюга обраний місцевим депутатом від партії «Воля». Балотувався він по виборчому округу №2 в Яготині.

У міськраді Олександр Вікторович працює в Комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та інвестування​.

Нагадаємо, у Харкові чоловік викрав авто та скоїв подвійну ДТП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>